Tickets

Algemene kaartverkoop

De algemene kaartverkoop voor alle ILFU-evenementen is op woensdag 8 augustus van start gegaan via deze website. De kaartverkoop van het grootste Poëziefestival van Nederland, de 36ste Nacht van de Poëzie op 29 september, verloopt via de geheel vernieuwde website www.nachtvandepoezie.nl.

Tickets Huisvrienden

Huisvrienden kunnen met korting kaarten kopen voor evenementen van het ILFU. Als je een bestelling hebt gedaan, krijg je eerst een e-ticket toegestuurd van Het Literatuurhuis als bewijs van je bestelling. Vanaf 20 augustus worden je bestelde toegangskaarten per post naar je toegestuurd.

Voor vragen kun je mailen naar boxoffice[at]ilfu.nl

 

Het ILFU is een productie van Het Literatuurhuis. Wil je ook Huisvriend van Het Literatuurhuis worden? Ga dan naar Het Literatuurhuis. Je kunt kiezen uit de lidmaatschappen:

Huisvriend SOLO – 35 euro per jaar
Huisvriend DUO – 65 euro per jaar
Student – 20 euro per jaar

Na betaling via iDEAL ontvangt je direct je persoonlijke Huisvriendencode per mail waarmee je je kaarten voor ILFU kunt kopen.

 

 

Huisvrienden hebben een streepje voor

Huisvrienden zijn enorm belangrijk voor Het Literatuurhuis. Met je vriendschap geef je aan dat je de activiteiten van Het Literatuurhuis en literatuur in het algemeen een warm hart toedraagt. Onze Huisvrienden hebben een streepje voor; ze krijgen diverse privileges en kortingen bij voorstellingen en uitgaven.