Tickets

Je wilt graag naar een van onze ILFU-programma’s, leuk! Kaarten bestellen is heel eenvoudig:

  1. Je gaat naar het programma van je keuze.
  2. Ben je geen Huisvriend van Het Literatuurhuis? klik dan op Tickets.
  3. Ben je wel Huisvriend van Het Literatuurhuis? Klik dan op Tickets Huisvrienden

Na het kopen van een ticket ontvang je een bevestiging van betaling in je mail. Als het programma in TivoliVredenburg plaatsvindt kun je met deze bevestiging vanaf een half uur voor aanvang je ticket ophalen bij onze balie in TivoliVredenburg.

 

NB: Voor de Anna Karenina Gala Night klik je als meelezer ook op ‘Tickets Huisvrienden’.

 

Nacht van de Poëzie en de Kindernacht

De kaartverkoop van het grootste Poëziefestival van Nederland, de 36ste Nacht van de Poëzie op 29 september, verloopt via de geheel vernieuwde website www.nachtvandepoezie.nl. Ook tickets voor de Kindernacht kunnen via deze website besteld worden.

 

Huisvrienden

Huisvrienden zijn enorm belangrijk voor Het Literatuurhuis. Met je vriendschap geef je aan dat je de activiteiten van Het Literatuurhuis en literatuur in het algemeen een warm hart toedraagt. Onze Huisvrienden hebben een streepje voor; ze krijgen diverse privileges en kortingen bij voorstellingen en uitgaven.

 

Ook Huisvriend worden?

Het ILFU is een productie van Het Literatuurhuis. Wil je ook Huisvriend van Het Literatuurhuis worden? Ga dan naar Het Literatuurhuis. Je kunt kiezen uit de lidmaatschappen:

Huisvriend SOLO – 35 euro per jaar
Huisvriend DUO – 65 euro per jaar
Student – 20 euro per jaar

Na betaling via iDEAL ontvangt je direct je persoonlijke Huisvriendencode per mail waarmee je je kaarten voor ILFU kunt kopen.

 

Lid worden? Klik hier

 

 

 

FAQ:

 

Ik heb al kaarten gekocht maar nog niks ontvangen.

Kaarten die via Het Literatuurhuis gekocht worden, werden tot 3 september via de post naar u opgestuurd. Kaarten die na deze datum zijn aangeschaft kunnen met de bevestigingsmail vanaf een half uur voor aanvang van het evenement worden opgehaald bij onze balie in TivoliVredenburg.

Kaarten die via TivoliVredenburg gekocht worden ontvangt u direct in uw mailbox. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met TivoliVredenburg: 030 - 2314544 (ma t/m za 13.00-18.00).

Ik kan helaas toch niet komen, kan ik mijn geld terug krijgen?

Geld teruggeven is helaas niet mogelijk. Dit staat ook op het e-ticket vermeld.

Andere ticketvragen? Wij zijn bereikbaar via:

T 030 231 8376 (bereikbaar ma t/m vr van 09.:30-17:00)
E boxoffice [at] ilfu.nl